P o r t f o l i o

 

Stand ontwerp

Tijdens het jaarlijkse evenement “Bourgondisch Den Bosch” presenteren een aantal toonaangevende restaurants zich doormiddel van speciale gerechten in een sfeervolle stand. De stand moet gasten nieuwsgierig maken en passen bij de uitstraling van het restaurant. Samen met de opdrachtgever en de standbouwer is een concept uitgewerkt tot een succesvol resultaat met als beloning veel bezoekers, complimenten en een tweede prijs in de categorie “beste stand 2017”.


Kwaliteit, flexibiliteit en creativiteit in combinatie met gevoel voor styling, trends en commercie, resulteren keer op keer in unieke succesvolle ontwerpen en/of adviezen.  Breed georiënteerd op het gebied van advies, styling en inrichting van uw interieur.

Domingoo staat u graag te woord en garandeert betrouwbare en betaalbare service!

Maatwerk is bij Domingoo eerder regel dan uitzondering. 

Informeer vrijblijvend!

Woonhuis ontwerp

In een mooie villawijk in een bosrijke omgeving staat dit huis. De eigenaren wilden graag aanbouwen op de plaats van de iets te ruime oprit, zodat er meer plaats was voor een ruime woonkeuken en een aparte plek voor de kinderen.


De zithoek is bewust naar buiten gericht, zodat men volledig van het mooie uitzicht kan genieten. Er is gekozen om  de ruimte op te delen en te scheiden door deuren met glas, zo ontstaat er een aparte kinderkamer.


De hangende haard brengt extra sfeer en is een echte blikvanger.

Binnen en buiten zijn verbonden door een besloten terras met pergola. I.c.m. de buitenhaard zorgt dit ervoor dat er  een knus zitgedeelte ontstaat.

Woonhuis ontwerp

Deze vrijstaande woning moest uitgebreid worden met een atelier en een woonkeuken.


Door gebruik te maken van verassende hoogte verschillen in het plafond  en de ruimtes open met elkaar te verbinden, ontstaat een speels lichteffect en wordt de 110m2 toch knus en gezellig.


Bij de inrichting is er gekozen voor basistinten met een kleur op de muur en in de accessoires zodat met een kleur wisseling er nog een mooie basis blijft bestaan.


Er is gekozen voor strakke vormen en warme en koude materialen.


Door het plaatsen van de grote maar toch luchtige hanglampen, de wollen kleden en de bijzondere gordijnen werd de akoestiek verbeterd.

Woonhuis ontwerp

Deze patio-bungalow is de hele vloer drempelloos doorgetrokken. Kasten zijn zwevend geplaatst en er is gekozen voor een rank type stoel en bank, zodat de ruimte extra groot lijkt.


Een gashaard is toegevoegd voor extra sfeer, maar in combinatie met de vloerverwarming ook voor extra behaaglijkheid.


Naast de woonkamer zijn ook toilet, badkamer en slaapkamer in het ontwerp betrokken.

Slaapkamer ontwerp

Bij deze meisjeskamer is er gekozen voor een soort van bedstee om een beschermd gevoel te geven.

Het doorkijkgat  zorgt ervoor dat er vanaf de overloop toch zicht is op het kind.


Er is een speelhuis gebouwd met verschillende functies en voldoende opbergruimte voor speelgoed. Door het tafeltje op te klappen ontstaat er een winkeltje met toonbank en wanneer je het tafeltje naar beneden klapt is het een echt huisje met een tafeltje om aan te spelen.


Op de stoere jongenskamer hebben we een klimwand geplaatst, zodat het lijkt alsof je echt in de bomen kunt klimmen.

De hoogslaper is gedeeltelijk boven de trap geplaatst, zodat de kamer groter is en er zoveel mogelijk speelruimte overblijft.


Zolder ontwerp

Twee styling-voorstellen met kleur- en materiaalpresentatie voor een relax zolder.


Hiermee worden de wensen van de klant zichtbaar gemaakt  en kan vervolgens de ontwerpfase gestart worden.

Zolder ontwerp

Technische en 3D tekeningen van een zolderruimte met een aantal verschillende opstellingen.


De wensen van deze opdrachtgever waren:

  1. -een gecombineerde slaap- en badkamer

  2. -afsluitbare wasruimte waar wasmachine en wasdroger geplaatst zijn.

  3. -rustige wand met tv

  4. -inloop-douche

  5. -werkhoek

  6. -grote kledingkast

  7. -schoenenkast

Badkamer ontwerp

Bij deze zolder-badkamer is er gekozen voor een praktische indeling in combinatie met hotel luxe. Een grote douche, een ladekast voor voldoende opbergruimte en een hangend toilet.


De schuine daklijn is behouden voor een ruimtelijk effect.


Door de halfhoge opgetrokken wand met nis heeft men zonder breek-werk de leidingen goed kunnen wegwerken en is meteen een opbergplek gecreëerd voor de handdoeken.


De riante inloop-douche is helemaal van deze tijd en voorzien van inbouwkranen en een drain.

Berging ontwerp

Deze praktische berging biedt plaats aan een grote Amerikaanse koelkast, wasmachine en droogtrommel en heeft een schuifwandkast waarachter alle spullen zijn opgeborgen. Wat eerst een grote bende was, is nu een luxe multifunctionele ruimte geworden.

All Rights Reserved Domingoo 2010 - 2018


Woonhuis ontwerp

De eigenaren van deze tweekapper waren al een hele tijd aan stoeien met hun inrichting.

Na verschillende voorstellen in 3D hebben ze inzicht kunnen krijgen welke opstelling het beste bij hun wensen past. Door het uitvoeren van eenvoudige inpandige ingrepen en een kleine verbouwing wordt een sfeervolle niet alledaagse inrichting gecreëerd. Men is  hier vervolgens zelf mee aan de slag gegaan.

Woonhuis Venlo

Voor deze moderne nieuw te bouwen villa is een compleet inrichtingsvoorstel gemaakt. Van keukenopstelling met bijbehorende aanbouw tot strak vormgegeven badkamers. Haarden opties, vloeren keuze, verlichtingsplan en een totaal inrichting- en interieuradvies hielpen de kopers bij de realisatie van hun droomhuis.

Nieuwbouwproject in Den Bosch

Alvorens tot aankoop van een nieuw te bouwen tussenwoning over te gaan, wilde de toekomstige bewoners inzicht in de mogelijkheden. Met een 5-tal inrichtingsvoorstellen zijn voldoende opties aangetoond en is men inmiddels tot koop overgegaan.

Aanbouw in Tilburg

De bewoners van deze ruime tweekapper waren benieuwd naar de mogelijkheden voor een aanbouw met keuken. Op basis van twee voorstellen zijn keuzes gemaakt en is men inmiddels met constructeur en architect verdere stappen aan het zetten.

Strandhuisjes

Voor een project in Friesland was de opdrachtgever benieuwd naar de mogelijkheden met de in aanbouw zijnde strandhuisjes. Met name verplaatsen van de keuken en herinrichting van de vide gaf de potentiële koper meer inzicht en houvast om met de aannemer het meer- en minderwerk af te stemmen.